GTA România Vice San Andreas

2009-wall-calendar-250

În primul şi primul rând acest proiect, GTA România Vice San Andreas este un proiect în planificare şi aşa va rămâne, sper că nu va trebui să îl mai abandonez vreodată.

Acest joc este o modificare a San Andreas-ului care şi ea vrea să aducă cât mai mult romantism în joc şi reprezintă România. În el vor fi toate sau aproape toate clădirile retexturate în clădiri româneşti şi de asemenea si toate maşinile vor fi înlocuite cu maşini româneşti, care au locuitorii României şi care mişună în fiecare zi pe străzile ei. Pentru a afla când se va termina proiectul GTA România Vice San Andreas sau alte lucruri intraţi pe pagina anunţuri, iar acolo puteţi găsi cele mai noi anunţuri. S-a estimat că începerea proiectului va începe după câteva luni(mai trebuie şi pauză după atâta lucru) de la terminarea proiectului GTA România Vice şi terminarea acestui proiect după câteva luni de la începere. Pentru mai multe detalii contact la: gta_romania_vice_team@yahoo.com, vor apărea detalii după începerea lucrului la proiect ca să am ce scrie, până atunci nu am ce să vă mai spun, rămâne doar sa aşteptaţi. Aş fi vrut să pun o emblemă a jocului dar cum incă nu avem de unde, mai trebuie să aşteptaţi şi asta, dar voi face o emblemă pentru voi înainte de începerea jocului. Mai jos aveţi cerinţele de sistem pentru GTA San Andreas, dar se potrivesc şi la GTA  România Vice San Andreas.

CERINŢE DE SISTEM:

Cerinţe Minime

1GHz Intel Pentium III sau AMD Athlon Processor
256 MB de RAM
8 speed DVD-ROM Drive
3.6 GB spaţiu liber pe Hard Disk pentru o instalare minimă
64 MB Video Card cu drivere compatibile cu DirectX9(„GeForce3” sau mai mult)
DirectX 9 compatibil cu Placa de Sunet Stereo
Tastatură
Mouse

Cerinţe recomandate

Intel Pentium 4 sau AMD Athlon XP processor (sau mai performant)

384(+) MB de RAM
16 speed DVD-ROM drive
4.7 GB spaţiu pe Hard Disk pentru o instalare completă
128(+) MB Video Card cu drivere compatibile cu DirectX9(„GeForce4” sau mai bun)
DirectX 9 compatibil cu Placa de Sunet Sorround
Tastatură
Mouse
  

La acest proiect am renunţat din cauză că eu şi echipa mea ne-am unit cu alta echipă pentru un proiect, care reprezintă ca şi noi România. Acel proiect se numeşte GTA România, iar noi am hotărât să ne unim pentru că nu are rost să facem doua jocuri diferite care sa reprezinte aceaşi lucru şi aşa lucrăm amândouă echipe la proiectul GTA România.

După ce terminăm proiectul GTA România poate am să revin asupra acestui joc doar din plăcerea mea de al modifica. Nu uitaţi că proiectul oficial al ambelor echipe care reprezintă România este doar unul singur şi anume: GTA România!!!

EDIT : Nu am apucat să terminăm lucrul la proiectul GTA România v1.1, am făcut doar jumătate din ce trebuia să îi facem jocului, iar pentru că a fost abandonat vă anunţ că voi reîncepe lucrul la GTA România Vice San Andreas! Dacă vreţi să ştiţi ceva despre abandonarea proiectului GTA România intraţi pe pagina jocului respectiv. Vă anunţ că această pagină şi în general toate paginile despre jocurile noastre vor fi aranjate la fel de frumos şi vor fi la fel de interesante ca şi pagina „GTA România Vice”.

 Paginile jocului

Conţinutul jocului

Imagini din joc

Parole originale

 

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: