GTA România versiunea 1.1

in-constructie-abandonat

GTA RV proiect abandonat

             GTA ROMÂNIA Versiunea 1.1 – PROIECT ABANDONAT: citiţi mai jos şi ve-ţi afla de ce

Următoarea versiune va fi GTA România v1.1 care va fi lipsită de buguri, va avea mult mai multe texturi înlocuite, mult mai multe vehicule noi, handlingul si vechicles vor fi reparate, deci masinile nu vor mai avea roţi mari, şi vor merge aproximativ ca în realitate. Nu vă dăm aici toate detaliile ci pe pagina „Conţinut” a acestui joc.

EDIT: Am o veste bună şi una rea, întrebarea este cu care să încep. Ei bine încep cu vestea rea. După puţin timp(câteva luni) după ce ne-am apucat de această versiune a proiectului GTA România şi apucasem să facem destul de multe lucruri noi în joc, am intrat pe messenger ca tot omu. Îl văd pe Liviu (iniţiatorul echipei GTA România, alături de care eu şi echipa mea trebuia să începem lucrul la proiect câteva saptamani mai târziu). Îl salut şi îl întreb dacă este bine şi când să începem lucrul la ce ne-a mai rămas de făcut le proiect. La care el îmi răspunde că a decis să se lase odată de modificatul jocurilor pentru că nu mai are răbdare şi timp de acest lucru. Pe moment mi-a trecut tot felul de lucruri prin cap vizavi de acel proiect pentru că, chiar a început să-mi placă şi deja semăna destul de bine a ceva românesc. Convorbirea noastră a durat destul de mult timp şi nu îmi trecea prin cap ce l-a apucat de acum când să ne apucăm serios de treabă la ce ne-a mai rămas să renunţe. Mi-a dat toate planurile peste cap pentru că am pierdut şi multe timp cu acest proiect pentru că am amânat proiectul GTA România Vice câteva luni importante de timp. Poate voi reuşi să mai găsesc o emblemă a acestui joc, dar cum a fost abandonat sanşe mici să mai găsesc ceva.

Şi acum vine vestea bună. Liviu mi-a spus că dacă vrea îmi înmănează mie acest proiect şi dacă vreau să îl continui eu. Eu i-am spus că îmi continui proiectul meu după ce termin cu GTA România Vice şi i-am spus dacă vrea şi poate sa-mi dea câteva din modurile care le-am avut pentru acest mod. Mi-a dat câteva din modurile care le conţinea acest proiect şi m-am hotărât să mă reapuc de modul meu: GTA România Vice San Andreas. Deci acum ştiţi veştile şi nu aveţi numai de aşteptat pâna voi termina proiectul GTA România Vice şi mă voi reapuca de proiectul meu.

Site-ul oficial GTA România: www.gtaromania.net   Acesta a fost site-ul modului GTA România dar Liviu l-a dat altcuiva care l-a modificat şi vrea să facă şi el un joc supranumit GTA România. Dacă vreţi să vedeţi puteţi intra pe acel site dar nu luaţi în considerare ce scrie pe acel site pentru că nu este vorba de proiectul meu şi al lui Liviu.

EDIT: 10.11.2008: Vorbesc cu Liviu şi îl întreb ce face, iar el îmi dă site-ul lui de moduri, maşini şi alte chestii legate de GTA, îl felicit pentru site după care îl întreb daca mai lucrează le vreun proiect, la care el îmi răspunde că nu îl mai interesează niciun fel de proiect cum ar fi GTA România sau ceva de acest gen. După ce mi-a spus Liviu ne putem da seama că acest proiect este abandonat 100%.

PAGINILE JOCULUI

Conţinutul jocului

Imagini din joc

Parolele originale

Noutăţi/Anunţuri

 

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: