GTA România v1.0 beta

emblema gta r sa 

În primul şi primul rând acest joc este un proiect terminat.

Aici puteţi vizualiza un filmuleţ cu modificările aduse jocului, sunt aceleaşi modificări ca şi cele din pozele jocului numai că aici sunt puse sub formă de filmuleţ.

Lucrul la GTA România v1.0 beta s-a început lucrul în ianuarie şi a fost terminat în aprilie. Progresul acestui joc precum şi poze îl puteti vedea aici.

Jocul este făcut pentru a reprezenta România, el conţine multe clădiri şi maşini româneşti şi alte lucruri specificate pe pagina „Conţinut”. Alte detalii despre proiect nu mai ştiu Liviu95 avea pe blogul lui un post lung despre istoria acestui joc dar şi-a şters paginile şi şi-a abandonat blogul, deci nu mai am de unde să postez toată istoria. 

CUM DE NE-AM UNIT CU ECHIPA GTA ROMÂNIA?

Noi am renunţat la proiectul GTA România Vice San Andreas din cauză că eu şi echipa mea ne-am unit cu altă echipă pentru un proiect, care reprezintă ca şi noi România. Acel proiect cât şi echipa se numeşte GTA România, iar noi am hotărât să ne unim pentru că nu are rost să facem două jocuri diferite care să reprezinte acelaşi lucru şi aşa lucrăm amândouă echipe la proiectul GTA România,unindu-ne forţele vom putea crea ceva mai bun şi de calitate mai mare. La acest proiect(GTA România v1.0 beta) noi nu eram încă uniţi şi noi nu am participat la modificarea acestei versiuni, dar la versiunea 1.1 sigur şi noi vom participa!!! Mergeţi pe pagina GTA România v1.1 pentru detalii.

EDIT : La versiunea a doua GTA România v1.1 am lucrat de ne-am spart, proiectul fiind abandonat la jumătate.

EDIT : Noul site al lui Liviu95 este www.liviu95.com, si-a făcut din nou un site şi s-a reapucat de moding numai că el nu mai face jocuri ci tunează maşini.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: