GTA III România Vice

GTA 3 Romania proiect abandonat 

În primul şi primul rând acest proiect este un proiect abandonat. Dar chiar dacă a fost lăsat balta ii puteţi citii istoria şi ce a fost de el la momentul lui. Şi eu sunt supărat pentru că nu mi-au mai rămas poze din joc şi emblema lui, de aceea nu ve-ţi putea vedea cam cum arăta acest joc atunci, vă pot spune că nu arăta foarte rău, arăta bine pentru câte programe erau atunci şi ce se puteau face cu ele(mai nimic).

Acest proiect este o modificare a GTA3 care ca şi celălalte proiecte reprezintă România. Din păcate a fost abandonat pentru că este şi era prea vechi si nu mai are mulţi fani si jucători care să îl joace şi să se bucure de el pentru că se pregătea să apară Vice City şi alte jocuri mult mai interesante ca el. Jocul avea o grafică slabă chiar dacă a fost îmbunătăţită de noi şi nu era un joc foarte realist pentru că nu existau atunci atâtea programe şi atâţia copii care să ştie să lucreze ca acum. Cu toate că mi-a plăcut destul de mult acest joc şi l-am terminat de nenumărate ori(misiunile) am decis sa renunţ la el, dar asta nu este aşa important pentru că urmează GTA România Vice şi GTA România Vice San Andreas şi alte jocuri care le vom face pentru ca voi să vă ve-ţi putea bucura de ele.

thanks

Mulţumiri speciale: JVT pentru multele maşini făcute de el, moduri şi câtiva baieţi care m-am mai ajutat, nu le mai ştiu numele, pentru că atunci echipa era foarte mică, nu erau mulţi oameni pricepuţi care să ne ajute şi să ştie să lucreze ca acum şi ne-am mai ajutat diferiti băieţi.

PAGINILE JOCULUI

Conţinutul jocului

Imagini din joc

Parole originale

 

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: