Despre echipă/membrii

 Emblema echipei (click pe poză pentru a o mări)

Locuiţi în afara tării şi va-ţi dori să ştiţi cum este în prezent în ţară? Sau aţi plecat din ţară şi vă doriţi ceva care să vă amintească de frumoasa noastră ţară? Atunci aţi venit unde trebuie! Jocurile echipei GTA România Vice sunt unele dintre cele mai complexe şi realistici modificări româneşti pentru GTA Vice City, GTA San Andreas şi alte jocuri. Jocurile noastre care reprezintă în special România conţin sute de maşini care merg prin România, sute de clădiri, magazine sau moduri realiste, posturi de radio care sunt ascultate în întreaga ţară, până şi cele mai mici magazine şi amănunte specifice României precum si multe altele care vă aşteaptă să le descoperiţi! Pentru mai multe informatii, vizitati paginile din GTA România Vice Team.

Daca toate acestea vi se par minciuni, vizitaţi pagina poze tot de pe pagina acestui joc şi o să vedeţi cât de adevărat este acest mod !

ISTORIA ECHIPEI

         Noi suntem o echipă unită de băieţi care modifică jocurile celor de la Rockstar Games cum ar fi: GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas poate şi GTA IV şi alte jocuri care au apărut si care vor mai apărea. Scopul înfinţării acestei echipei a fost pentru a aduce cât mai mult romantism în joc, să reprezentăm cât de mult putem ţara noastră România si pentru că atunci când joci să te simţi ca în România şi că eşti român. Noi vom avea şi alte proiecte înafară de cele care reprezintă această ţară cum este GTA România Vice Old Time şi altele de acest gen. Prima dată în echipă am fost eu singur după care a venit cei de mai jos, ultimii fiind George şi Dannymitza echipa fiind înfinţată cu căteva luni înainte să ne apucăm de jocul GTA 3 România, numai că mulţi din echipă nu prea ştiu de acest proiect pentru că au venit mai tărziu. Dacă sunteţi interesaţi si vreţi să ne ajutaţi sau să intraţi în această echipă introduceţi e-mailul clubului şi noi vă trimitem un formular de completat sau vă vom pune câteva întrebari pe messenger pentru a vedea ce ştiţi sa faceţi şi cu ce ne puteţi ajuta sau intraţi direct pe pagina „Înscrieri în echipă” unde scrie toate lucrurile despre ce trebuie să aflaţi pentru a putea face parte din echipa noastră. Pentru mai multe detalii despre echipă,jocurile noastre sau despre ce vreţi voi să stiţi sau poate nelămuriri, contact la adresa de e-mail a echipei noastre: gta_romania_vice_team@yahoo.com pe blogul meu direct sau forum: gtaromaniavice.wikiforum.ro, dar pe forum nu se vorbeşte pentru că vorbim între noi pe messenger find mult mai util şi mai rapid, deci mai bine contactaţi-ne pe messenger dacă vreţi să primiţi un raspuns rapid. De această pagină mă voi ocupa mai mult după ce terminăm cu proiectul GTA România Vice, după care voi pune mult mai multe lucruri pentru a ne vedea puterile echipei. Noi avem şi proiecte în planificare, am hotărât să le pun să le puteţi vedea, dar cele mai bune pagini sunt cele cu proiectele în lucru, va mai dura puţin până voi îmbunătăţi şi celelalte pagini ale proiectelor în planificare.

Membrii echipei:

>sseby_desygn<  – Administrator, pe site sub acelaşi nume

>king_george<  – GTA România Vice Team, pe site nu are cont***

>DannyMitza<  – GTA România Vice Team şi GTA Miami Team

>cristy_boy<     –  GTA România Vice Team, pe site nu are cont

>andy_somy<     – GTA România Vice Team, pe site nu are cont

>mihai_designer< – GTA România Vice Team, pe site nu are cont

>marius_modeller< – GTA România Vice Team, pe site nu are cont

>dj_mihnea_boy<  – GTA România Vice Team, pe site nu are cont

2 locuri libere în echipă

*** >king_george< momentam mă ajută şi pe mine şi pe echipa GTA Bucureşti cu proiectele deci este în ambele echipe momentan, până mai încolo.

 

 

Mulţumiri speciale:

ECHIPELOR/COPIILOR:

– Echipei GTA Mamaia Vice pentru unele maşini şi texturi pentru  GTA Vice City.

– Echipei GTA România pentru unele maşini şi texturi pentru GTA San Andreas.

– Echipei GTA Bucureşti pentru multe lucruri.(scripting)

– Copiilor care ne-au ajutat cu diferite lucruri.(de la GTA III pâna în prezent).

– Alţi copii care ne-au dat sfaturi, ne-au ajutat cu tutoriale (listă lungă). Daca sunteţi chiar asa de curioşi intraţi pe pagina GTA România Vice.

SITE-URILOR:

www.wordpress.com – pentru găzduirea blogului meu.

www.yahoo.com – pentru email-ul echipei.

www.google.ro – pentru publicarea blogului meu.

www.youtube.com – pentru vidioclipurile făcute de noi şi puse pe site-ul lor pentru a putea fi vizionate de întreaga lume.

– site-uri multe de GTA pentru diferite chestii, gazduirea unor părţi din modurile noastre.(Softpedia etc.)

– şi multe alte site-uri pe care le voi mai scrie cand mi le voi aminti.

 

 

 

 

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: